1. Rules regarding the forum and the chatbox can be found here!. Our most recent update: here!.
  2. Be part of the campaign rinny launched, now hosted by Memel0rd, and earn a new banner on the forum, The Supporter Campaign! - Check out the thread for more details Here
  3. Interested or play the JP version of ffbe? Join the discussions in our JP section here!.
  4. We now have our own Discord Server up and running! For more information, go to the thread here!.

VC bug?

Discussion in 'General' started by Climhz, Oct 8, 2021.

  1. Climhz

    Climhz Ascended Member

    Messages:
    184
    Likes Received:
    173
    Joined:
    Jul 14, 2018
    In VC it shows "Requirement not meet", how can I know if the vc active or not? And is it a known bug?
     

    Attached Files:

    Sartre likes this.
  2. RaagisEd

    RaagisEd "Hall of Fame" Member Supporter

    Messages:
    3,373
    Likes Received:
    3,457
    Joined:
    Apr 7, 2018
    Global ID:
    743069143
    Leads:
    Varies
    Rank:
    226
    Assuming its a bug, it shows the same on Celes. But is it only a visual bug?

    Edit: Yeah, only visual. Equip on a unit that doesn't meet it and the icon gets darkened. The text stays the same.

    Can we call this a translation bug?
     
    Last edited: Oct 8, 2021
    Sartre and Climhz like this.
  3. Climhz

    Climhz Ascended Member

    Messages:
    184
    Likes Received:
    173
    Joined:
    Jul 14, 2018
    I will make in-game bug report
     
    RaagisEd likes this.
  4. Seph1roth5

    Seph1roth5 Ascended Member

    Messages:
    486
    Likes Received:
    349
    Joined:
    Nov 12, 2018
    Global ID:
    834,413,720
    woo gimme compensation
     

Share This Page